Nyheter - 18 jan 23

Stockholm Furniture Fair 2023

Äntligen dags att mingla på Sveriges största möbelmässa!

Kom och möt oss på SFF 7-11 februari. Tre år har gått sedan förra fysiska mässan och vi kan lova att vi är taggade på att få visa upp vad som hänt sedan sist. För visst är det en annan känsla att få känna och klämma på produkterna än att se dem på en skärm. Människor mår bra av att mötas i kreativa miljöer, få inspiration och underlag till att ta rätt beslut. 

För de som trots allt inte har möjlighet att komma till Stockholm, fortsätter vi traditionen att sända LIVE från mässan. Skriv upp dig nedan. Vi sänder under tre tillfällen, på tre olika språk.

Vad kan du förvänta dig?
Självklart blir det plats för de senaste nyheterna som lanserats i januari. Bland annat kan du provsitta vår nya soffa Reef, den perfekta loungemöbeln uppbyggd av moduler som kan formas efter behov och utrymme. I en annan del av montern hittar du våra mobila produkter på hjul, ett sortiment som fortsätter utvecklas i takt med att våra arbetsplatser blir allt mer hybrida. Sist men inte minst har vi vårt rum-i-rum koncept representerat där senaste tillskottet The hut GEM förstås är huvudnumret.

Välkommen att bli inspirerad i vår monter med produkter där kunskap möter design. Där sortimentet färgas av vår långa erfarenhet tillsammans med nya trender och nya insikter. 

Vi ses i monter A19:18

Register for LIVE-STREAM if you can't come to Stockholm.